Μετά από 13 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης, το Kiosk Manager υπερκαλύπτει όλες τις ανάγκες και του πλέον απαιτητικού καταστήματος λιανικής και είναι δοκιμασμένο επιτυχώς σε δύσκολα περιβάλλοντα, όπως 24ωρα περίπτερα, μεγάλα mini-markets και αλυσίδες περιπτέρων

Λίστα Συχνών Ερωτήσεων

 • Μπορώ με το Kiosk Manager, να εκδίδω αποδείξεις Λιανικής ή/και Τιμολόγια; +

  Το Kiosk Manager επικοινωνεί με τις περισσότερες Φορολογικές Ταμειακές Μηχανές της αγοράς για να εκδίδει αποδείξεις Λιανικής. Παράλληλα, έχουμε τη δυνατότητα εκτύπωσης και τιμολογίων χονδρικής σε εκτυπωτή A4, είτε σε ρολλό χαρτί.
 • Έχω κυλικείο και αρκετά είδη δεν έχουν καθόλου barcode. Πως μπορεί να με βοηθήσει το Kiosk Manager σ' αυτή τη περίπτωση; +

  Για τα είδη που δεν έχουν barcode, θα πρέπει να τα εισάγουμε κανονικά στην αποθήκη μας και να δημιουργήσουμε γι’ αυτά «ψευδο-barcode» μέσω της ενσωματωμένης γεννήτριας τυχαίων αριθμών. Κατόπιν, αυτά τα είδη τα αποθηκεύουμε πάνω σε κουμπιά στην οθόνη πωλήσεων και έτσι δεν χρειαζόμαστε ποτέ ξανά το πιστολάκι barcode για να πουλήσουμε αυτά τα είδη. Αρκεί ένα άγγιγμα στην οθόνη, στο αντίστοιχο κουμπί του είδους, για να το προσθέσουμε στην συναλλαγή πώλησης. Εναλλακτικά, μπορούμε να εκτυπώσουμε ετικέτες barcode είτε σε εκτυπωτή ετικετών είτε σε εκτυπωτή A4, μέσα από το σύστημα.
 • Τι εξοπλισμό θα χρειαστώ; +

  Χρειάζεται ένας σύγχρονος υπολογιστής με οθόνη, Barcode scanner και συμβατό φορολογικό ταμειακό σύστημα. Γενικά, έχουμε πολλές επιλογές για την εγκατάσταση του Kiosk Manager, π.χ. σε κανονικό υπολογιστή με απλή οθόνη ή οθόνη αφής, σε PoS με ενσωματωμένη οθόνη αφής, ακόμη και σε Laptop ή Windows Tablet. Το προτεινόμενο σύστημα, από άποψη λειτουργικότητας και χώρου που καταλαμβάνει, είναι PoS με ενσωματωμένη οθόνη αφής.
 • Παρόλο που δεν είμαι εξοικειωμένος με την τεχνολογία, θα μπορώ να δουλεύω με το Kiosk Manager; +

  Το επαγγελματικό λογισμικό Kiosk Manager, είναι απλό στη χρήση, χωρίς να είναι απλοϊκό. Επιπλέον, στα πλαίσια του συμβολαίου συντήρησης, έχετε απεριόριστη τηλεφωνική και on-line υποστήριξη, όπου τεχνικοί μας σας υποστηρίζουν άμεσα για οτιδήποτε χρειαστεί.
 • 1
 • 2
 • 3

Η λίστα των Συχνών Ερωτήσεων δεν έλυσε όλες σας τις απορίες;

Αποκτήστε απ'ευθείας πρόσβαση στην ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης, μέσω τηλεφώνου, email.

Ξεκινήστε ΔΩΡΕΑΝ με το Kiosk Manager !

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, πατήστε το Αποστολή Στοιχείων και
θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για παρουσίαση.